Ga naar de inhoud
verhuizen-woonkamer

Meubels huren voor projectinrichting

  • door

Vandaag de dag komt het steeds vaker voor dat woningbouwcorporaties gebruik maken van gehuurde meubels. Voor tijdelijke woninginrichting is dit namelijk de ideale oplossing. Wanneer een leegstaand pand verhuurt moet worden of een nieuwbouw woning nog vrij staat zijn de meubels perfect in te zetten om een bepaalde sfeer te creëren die ervoor zorgt dat kijkers zich makkelijker kunnen inleven. Door de meubels krijgt men sneller een beeld van de woning in plaats van een kale lege ruimte. Daarnaast functioneren de meubels als inspiratie voor de personen die interesse hebben in de woning.

 

Hurenbazen van diverse panden zullen beamen dat het gebruik van gehuurde meubels ervoor zorgt dat mensen sneller akkoord zullen gaan bij het bekijken van de huurwoning. Men hoeft zich namelijk niet te bekommeren om de meubels. Hierdoor hoeven ze geen krachtsinspanning te leveren en daarnaast scheelt het ook nog eens tijd en geld. Gemakkelijke interieur lease is de oplossing voor verhuurders die hun ruimte snel verhuurd willen.

 

Kantoormeubilair huren voor diverse termijnen

 

Beschik jij over je eigen kantoor? Dan hoeven wij jou natuurlijk niet uit te leggen dat jij veel meer zaken aan je hoofd hebt dan je kantoorinrichting. Een tijdelijke kantoorinrichting is dan ook de ideale uitweg voor beginnende bedrijven. Je bespaart namelijk veel geld ten opzichte van het aanschaffen van nieuwe meubels en je kunt dit geheel uitbesteden. Voor ieder budget is er een mogelijkheid om te huren.  Voor bedrijven die willen uitbreiden is het huren van kantoormeubilair ook zeer prettig aangezien ze snel de lege ruimtes kunnen indelen en daardoor weer direct aan het werk kunnen.

 

Voor evenementenorganisatoren is het huren van meubels ook een zeer geschikte manier om hun evenement te decoreren. Er zijn diverse stijlen te hanteren waardoor het meubilair prima kan worden afgestemd op het thema van het evenement. Denk hierbij aan televisieopnames, beurzen en fotoshoots. Het grootste voordeel is dat de gehuurde meubels worden gebracht en direct weer worden opgehaald na het evenement waardoor je zelf niets hoeft te regelen op het gebied van transport, installatie en inrichting.

 

Moving-in voor goede service en gemakkelijke meubelhuur

 

Er zijn veel verschillende mogelijkheden waarom je meubels zou kunnen huren. Iedere kamer of omgeving is anders en daardoor is het zeer belangrijk dat de meubels op deze factoren worden afgestemd. De stylisten van Moving-in willen jou graag ondersteunen om een creatieve oplossing te bedenken die perfect aanslaat op jouw ruimte. Voor interieurstyling en verkoopstyling ben je hier dus aan het goede adres. De complete woning of woningen kunnen worden ingericht zonder dat jij daar ook maar enige moeite voor hoeft te doen. Bij het huren van meubels bij Moving-in wordt de levering, montage, transport, styling, service, verzekering en het ophalen voor jou geregeld! De meubels zijn van absolute topkwaliteit en zijn beschikbaar vanaf ieder budget. Door de grote voorraden zijn de levertijden ook zeer snel waardoor jij jouw ruimte moeiteloos is ingericht en startklaar is voor gebruik.