Ga naar de inhoud

Hoe je een bedrijfsverhuizing goed regelt

  • door

Een verhuizing is altijd een grote klus waarvan je wilt dat het goed verloopt. En dat ligt grotendeels in je eigen handen. En dat betekent dus dat jij zelf er voor kan zorgen of het wel of geen stress oplevert. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je wel weten hoe je dat dus kan doen. Maar geen zorgen daar over. In de onderstaande tekst staan genoeg stappen en tips voor een verhuizing. En al even een snelle tip om te beginnen, regel veel extra handen die het tillen en inpakken versnellen.

Daarnaast is het ook nog is simpel gedaan als je een verhuisbedrijf het werk laat doen. Hoe mooi is als jij tijd kan besparen door niet je handen vol te hebben. En tijd is geld. Zo kan jij alles richten op je ondernemen en kan je maximaal genieten van deze stap. Want de reden dat je gaat verhuizen is omdat je veel bent gaan groeien in omzet, werknemers, en potentie ziet om zo door te blijven gaan. En met dit nieuwe pand kan jij meer klanten bereiken en adverteren op je gebouw voor extra bekendheid.

Hoe pak je het beste je spullen in?

Dit onderdeel van de verhuizing is cruciaal dat dit georganiseerd wordt uitgevoerd. Het effect van efficiënt inpakken neemt ook een deel aan in het vervoeren en uitpakken. Dus let goed op, en voor het zorgvuldig uit.

Je hebt een x aantal verhuisdozen gehuurd of gekocht. En die hebben geen oneindige ruimte. Het heeft ruimtelijk inzicht nodig om er voor te zorgen dat jij alle ruimte kan gebruiken. En door zomaar alles er in te gooien. Maar ok te sorteren op wat er in gaat. Bij de volgende voorbeelden kan je al een idee krijgen van hoe het eigenlijk moet.

  • Alle elektronische spullen in een doos
  • Alle kleine kantoor spullen in een doos
  • Al het administratief werk in een doos

Het is logisch dat het niet past in een doos. Maar zorg dan dat de dozen die er voor gebruikt wel ook zo worden ingepakt.

Verder zijn bureaus nogal zwaar, groot en onhandig te verplaatsen. Kijk daarom eerst of je ze kan demonteren en zo in delen verplaatsen. Weet wel zeker dat je het weer in elkaar kan zetten. Is het niet het geval dat het uit elkaar kan? Dan is een verhuisbedrijf voorbereid. De ervaren verhuizers kunnen er goed mee omgaan. En sommige bureaus zijn makkelijk te vervoeren op een steekkar.

Alle eigendommen over de weg vervoeren

Waar gaat de verhuizing naar toe? De hoofdstad van Nederland. Een bedrijfsverhuizing in Amsterdam kan nog best wel chaotisch worden. Al het verkeer en smalle straatjes maakt het je niet makkelijker. Om alles van punt A naar B te krijgen heb jij een verhuiswagen nodig. En die zijn te krijgen bij een verhuisbedrijf. En kosten verhuisbedrijf hoeven niet hoog op te lopen. En door meerdere bedrijven te vergelijken met elkaar. Weet jij zeker dat je de goedkoopste hebt. Maar een lage prijs is niet alles. Goede service is ook belangijk